KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

  • Dyrektor- mgr Małgorzata Kubicka:
    nauczyciel dyplomowany Pedagogika Nauczania Początkowego
    studia podyplomowe: Zarządzanie Oświatą
    studia podyplomowe: Pedagogika Wspierająca
  • Wicedyrektor- mgr Agnieszka Puchalska:
    nauczyciel dyplomowany
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
  • mgr Iwona Domańska:
    nauczyciel dyplomowany
    Pedagogika Nauczania Początkowego
    studia podyplomowe: Wychowanie fizyczne i zdrowotne
  • mgr Anna Włodarczyk:
    nauczyciel dyplomowany
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
  • mgr Justyna Klimkiewicz:
    nauczyciel dyplomowany
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
    studia podyplomowe: Logopedia
    studia dyplomowe: Resocjalizacja z Wychowaniem Fizycznym
  • mgr Anna Wagner:
    nauczyciel mianowany
    Pedagogika specjalna- resocjalizacyjna
    studia podyplomowe: Zintegrowana Edukacja Przedszkolna i Wczesnoszkolna
    studia podyplomowe: Socjoterapia
    studium: Terapia zajęciowa
  • mgr Joanna Tomczak:
    nauczyciel mianowany
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
    studia podyplomowe: Arteterapia
    kurs kwalifikacyjny: Terapia pedagogiczna
  • mgr Aleksandra Łanoszka:
    nauczyciel mianowany
    Edukacja Specjalna
    studia podyplomowe: Zintegrowana Edukacja Przedszkolna i Wczesnoszkolna
  • mgr Katarzyna Chomin:
    nauczyciel kontraktowy
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
    Filologia angielska
    Studia podyplomowe: Logopedia
    Studia podyplomowe: Neurologopedia
  • mgr Hanna Malanowicz- Pacholska:
    nauczyciel kontraktowy
    Pedagogika Wieku Dziecięcego
  • mgr Paulina Marczak:
    nauczyciel kontraktowy
    Pedagogika Wspierająca z profilaktyką niedostosowania społecznego
    studia podyplomowe: Oligofrenopedagogika
    studia podyplomowe: Edukacja Wczesnoszkolna i Przedszkolna
  • mgr Aleksandra Bernat:
    nauczyciel stażysta
    studia podyplomowe: Przygotowanie pedagogiczne. Edukacja Przedszkola i Wczesnoszkolna