KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia- Biedronki

Warsztaty czytelnicze

Udział dzieci w warsztatach czytelniczych. Słuchanie opowiadania pt. "O zajączku, który nie chciał się dzielić".

Warsztaty czytelnicze

Dzieci uczestniczą w warsztatach czytelniczych. Słuchają opowiadania pt. "W kieszonce" czytanego przez Panią bibliotekarkę z Biblioteki Miejskiej Filia nr 25 w Łodzi. Wszystkie dzieci bardzo chętnie uczestniczą w spotkaniu. Na koniec zajęć każde dziecko wymyśla co może się w takiej kieszonce znaleźć.

Dzień bez Internetu

Dziś w grupie rozmawialiśmy o zasadach bezpiecznego korzystania z Internetu. Dzieci w tym dniu wykonały z nieużytków laptopa oraz robota. Wszystkim bardzo podobał się laptop i robot zrobiony z pudeł, przyniosły dzieciom wiele radości podczas zabawy.

Wigilia w grupie Biedronki

Wspólne spotkanie Wigilijne w grupie Biedronek

Bal Jesieni

29.10.2020
Bal Jesieni

Bal Jesieni

29.10.2020

W grupie Biedronek było dziś słonecznie, bajecznie i bardzo radośnie. Panie i dzieci ubrane w jesienne kolory i stroje: dynie, wiewiórka, liski, wilki, jeżyk, muchomorek, pani jesień i inne przecudne stroje królowały dziś w naszej grupie na balu jesieni. Dzieci wspólnie bawiły się, tańczyły i śpiewały piosenki.

Zajęcia dydaktyczne- Grzyby

Praca plastyczna. Dzieci wykonują muchomory.

Spacer do Parku na Zdrowie

Przedszkolaki z grupy Biedronki wybrały się na spacer do Parku na Zdrowie celem obserwacji przyrody.

Zajęcia dydaktyczne

Dzieci z grupy Biedronki z kasztanów układają kształty i przedmioty. Wspólne zabawy rozwijające wyobraźnię.

Pasowanie na Przedszkolaka i Dzień Przedszkolaka

W Biedronkach odbyło się pasowanie na przedszkolaka dzieci nowo przyjętych do grupy. Dzieci świetnie się bawiły podczas Dnia Przedszkolaka